TAG Heuer

#DontCrackUnderPressure

Take risks. Follow your heart. Dream the impossible. It is not always easy. But like TAG Heuer, he never cracks under pressure.

In 1860 begon het verhaal van TAG Heuer, toen de 20-jarige Edouard Heuer een kleine horlogewerkplaats opende in de Zwitserse Jura. Sindsdien is het horlogemerk uitgegroeid tot een vooruitstrevende levende legende, op zowel horlogetechnisch gebied als het gebied van marketing en communicatie. Heuer was altijd al richtinggevend op het gebied van horlogetechnologie, met talloze vindingen die vandaag de dag  nog altijd toegepast worden en liep ook voorop met het uitdragen van naam en faam.

Heuer zag al snel de kracht van sport en creeerde daarin verschillende samenwerkingen. TAG Heuer werkt ook al jaren samen met sterke merkambassadeurs zoals Steve McQueen, Ayrton Senna, Leonardo DiCaprio, Maria Sharapova en tegenwoordig o.a. met onze eigen Martin Garrix en Max Verstappen.

Ook bij Juwelier Schilder-Vlugt verkrijgbaar: TAG Heuer Connected Modular 

TAG Heuer verlegt de grenzen van de Zwitserse avant-garde horloge industrie nog verder met de TAG Heuer Connected smartwatch. Het eerste connected horloge ontwikkeld door een Zwitsers horlogemerk, ontworpen met Intel technologie en aangedreven door Android Wear TM.

#ConnectedToEternity