Betalingsmogelijkheden

Betalingsmogelijkheden

Het betalingsverkeer van Juwelier Schilder Vlugt wordt snel en veilig afgehandeld door Mollie.
 

Bankoverschrijving
Bankoverschrijving / vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van de Juwelier Schilder Vlugt. Dit kan bijvoorbeeld met een overschrijvingsformulier of internetbankieren van uw bank. De order wordt namelijk pas verwerkt als het orderbedrag op de rekening van Juwelier Schilder Vlugt gestort is. Vermeld je ordernummer en naam bij een overboeking.

De bankgegevens van Juwelier Schilder Vlugt zijn: 
Juwelier C. Schilder Vlugt
Bank:  ABN AMRO BANK
IBAN:  NL77ABNA0642634262
BIC:    ABNANL2A
 

iDeal
Heeft u toegang tot internetbankieren bij Postbank, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank of Fortis? Dan kunt u gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.

Let op: houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader, digipas voor SNS Bank, GSM voor Postbank TAN of Access Key voor Fortis - bij de hand.
* Snel, simpel en veilig betalen via de bekende interface van internetbankieren.
* iDEAL is bij Juwelier Schilder Vlugt volledig gratis.
 

Mastercard / Visa
Indien u kiest voor een betaling voor ontvangst van uw bestelling met creditcard, dient u tijdens het bestelproces uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd.