MARQ™ ATHLETE 010-02006-16

Levertijd: 1-2 werkdagen

MARQ™ COLLECTIE  |  ATHLETE

Of u nu als eerste wilt eindigen of gewoon geïnspireerd bent door degenen die dat doen, de MARQ™ Athlete is ontworpen om u van uw rivalen te onderscheiden. Er is geen enkele andere luxe moderne smartwatch met slimme functies die de hersteltijd en de VO2 max-schalen op de bezel aangeeft en een snapshot van uw prestaties en uw vooruitgang verschaft.

Als u ver van huis bent, tonen de geïntegreerde kaarten en popularity routing de beste plaatselijke hardloop- en fietsroutes. Geavanceerde hardloopdynamiek1 en biometrie verschaffen de gegevens die u nodig hebt om uw hardloopvorm te verbeteren. De ultralichte titanium behuizing en hoogwaardige band zijn even stijlvol als comfortabel. Voor sporters die het allerbeste van zichzelf eisen, is er geen grotere beloning.
 

VOOR STIJLVOLLE FITNESSFANATEN

De dynamische wijzerplaat van de MARQ Athlete is een eerbetoon aan het streven naar excellentie. De wekelijkse kilometertotalen zijn een uiting van het belang van training, terwijl de hartslag voor superieure conditioning zorgt – zelfs in rust. 

Het ongeëvenaarde scherm toont uw huidige fitnessniveau en telt af tot de volgende uitdagende workout en geeft zo duidelijk uiting aan het onvermoeibare streven naar de overwinning van echte kampioenen.

 

LEG UW TRAINING VAST

Concentreer u op uw eindresultaten met prestatiegegevens die uw workouts bijhouden. Raceprognose geeft uw verwachte tijd voor uw volgende hardloopevenement aan en de prestatiegegevens vermelden of u de verwachte verbeteringen bereikt. Gegevens voor topatleten berekenen de verticale afzet in uw stap, de lengte van uw pas en hoe lang u contact met de grond hebt. U kunt elke race dus sterker en slimmer hardlopen.

€ 1.500,00 (incl. BTW)