MARQ™ AVIATOR 010-02006-04

Levertijd: 1-2 dagen levertijd (op voorraad)

MARQ™ COLLECTIE  |  AVIATOR

Of u nu een piloot of een enthousiaste amateurvliegenier bent, MARQ™ Aviator is bedoeld om uw vluchtspirit in alle opzichten te stimuleren. Dit is de luxe moderne smartwatch die u overal mee naartoe kunt nemen. Vanwege de slimme functies, de wereldwijde luchtvaartdatabase en navigatie naar de dichtstbijzijnde luchthaven in noodgevallen, maar ook dankzij de gedetailleerde NEXRAD weerradar en de integratie van Garmin luchtvaarttechnologie hebt u altijd het heft in handen.

De glimmende 24-uurs GMT bezel en de twee extra tijdzones leggen al uw reizen vast. En de glanzende swept-wing titanium polsband past precies, zelfs in turbulente tijden. Iedere keer als u opstijgt laat het toestel u zien waar u naartoe gaat. De smartwatch geeft ook aan wanneer u bent aangekomen.

 

GA WAAR HET LEVEN U BRENGT

Het klassieke ontwerp van de MARQ Aviator is een eerbetoon aan alle piloten. De MARQ Aviator is voorzien van een wereldwijde luchtvaartdatabase en bevat luchthavenlocaties, navigatiehulpmiddelen en radiofrequenties. Met de sneltoets voor noodgevallen kunt u snel een route naar de dichtstbijzijnde luchthaven activeren. De geschatte reistijd geeft automatisch aan hoe lang het nog duurt voordat u uw bestemming bereikt. Een richtingspijl en spoor verwijzen op eenvoudige wijze naar het volgende waypoint. Voor de moderne piloot zijn de vorm en functie niet alleen alomvattend, maar ook revolutionair.

 

EERBETOON AAN DE HSI

De horizontal situation indicator is een klassieke luchtvaartvisualisatie waarmee u snel kunt zien of u op de juiste koers bent.

U kunt zien hoe uw huidige track zich verhoudt tot het vluchtplan en een koersafwijkingsindicator geeft de punten van afwijking, de kompasrichting en de afstand tot het volgende waypoint aan. De route is nog nooit zo duidelijk geweest.

 

ONTWORPEN VOOR LUCHTVAARTLIEFHEBBERS

Precisiemarkeringen zijn met een laser op de keramische bezel van 46 mm geëtst, waarop vervolgens een dunne laag metaal is aangebracht en die glanzend is gepolijst. De swept-wing titanium polsband is voorzien van een stevige gesp die in bijzonder kleine stappen kan worden aangepast voor een perfecte pasvorm.

€ 1.950,00 (incl. BTW)