MARQ™ CAPTAIN 010-02006-07

Levertijd: 1-2 werkdagen

MARQ™ COLLECTIE  |  CAPTAIN

Of u nu de cup hebt gewonnen of geïnspireerd wordt door degenen die dat hebben gedaan, de MARQ™ Captain straalt uw passie voor het leven op zee uit. Het is de luxe, moderne smartwatch met geavanceerde nautische en slimme functies die een traditioneel horloge gewoon niet heeft. Met de revolutionaire regatta-timer met GPS-technologie kunt u de start nauwkeuriger dan ooit bepalen.

Koersassistentie1 en de knop Man-over-boord zijn ontworpen voor zeeratten. En dankzij de prachtige nautische details, zoals een marineblauwe keramische bezel en een band met Jacquard-motief die is gemaakt door ambachtslieden in het zuiden van Frankrijk, ligt u vele zeemijlen voor op de concurrentie. Voor de tacticus die uitzonderlijke prestaties levert in elke omstandigheid, is er geen betere pasvorm.

 

AAN HET ROER

De wijzerplaat van de MARQ Captain wordt omringd door een prachtig marineblauw kleurenschema en geeft de actuele weersomstandigheden aan. Dankzij gegevens als windsnelheid, temperatuur en getijdeninformatie kunt u in één oogopslag bepalen of de omstandigheden geschikt zijn voor een dag op het water. De keramische bezel is voorzien van een regatta-timer met GPS-technologie om een precisiestart vrijwel te automatiseren. Met deze nieuwe functie kunnen schippers precies op het juiste moment en vanuit de ideale positie over de startlijn gaan.

 

HOUD DE WIND IN DE GATEN

Verbeter uw tactiek en blijf op koers dankzij een ongeëvenaard inzicht in de omstandigheden. Dankzij de koersassistentie ziet u wijzigingen in de wind op uw pols, zodat u zeker weet of er sprake is van positieve of negatieve drift en u de optimale koers en zeiltrim kunt kiezen voor maximale snelheid. Reken af met uw rivalen en vaar probleemloos naar de overwinning.

 

EEN GEHEEL EIGEN KLASSE

De prachtige behuizing van geborsteld titanium met een gepolijste marineblauwe keramische bezel van 46 mm is stevig aan uw pols bevestigd met een unieke driekleurige nylon band met Jaquard-motief. De band is gekozen vanwege zijn opmerkelijke uiterlijk en ultieme waterbestendigheid, en is afgewerkt met naadloze randen. Verzonken hardware en houders zorgen voor comfort en stijl, zowel aan boord als op het land.

€ 1.850,00 (incl. BTW)