MARQ™ COMMANDER 010-02006-10

Levertijd: 1-2 dagen levertijd 

MARQ™ COLLECTIE  |  COMMANDER 

Of u nu het avontuur aangaat of geïnspireerd bent door anderen die dat doen, MARQ™ Commander is er om u te helpen uw missie te volbrengen. Geen enkele andere moderne watch met slimme functies biedt GPS-coördinaten in twee indelingen, geïnstalleerde topografische kaarten en een UTC-rand voor een ongeëvenaard omgevingsbewustzijn. Dankzij de compatibiliteit met een nachtzichtbril en de Jumpmaster functies kunt u de software in een oogwenk implementeren. En met de titanium behuizing met DLC-coating en geribbelde details kunt u zich ongemerkt in de schaduw voortbewegen. Een professional die zijn taken naar eer en geweten uitoefent, heeft immers een watch nodig die hetzelfde doet.

GA DE UITDAGING AAN

De elite-functies van de MARQ Commander zorgen ervoor dat u de taken nog beter kunt uitvoeren. Door GPS-coördinaten in twee indelingen is een weergave van een referentiesysteem met een militair raster, graden/minuten/seconden en meer mogelijk om de flexibiliteit en voorbereiding te bieden waarmee u elk doel kunt bereiken. Door de topografische kaarten kunt u zich op uw taak blijven focussen, waardoor u routes kunt maken en volgen en locaties markeren. De watch is het toonbeeld van vastberadenheid, waardoor de gebruiker over de precisie kan beschikken die hij of zij nodig heeft.

FUNCTIONEER OP HET HOOGSTE NIVEAU

Geen enkele missie is te extreem en geen doel te moeilijk. De unieke Jumpmaster activiteit biedt planning voor een reeks acties in de lucht. Geprojecteerde waypoints geven uw bestemming weer op basis van afstand en koers van uw huidige locatie. Dankzij de compatibiliteit met nachtzichtbrillen blijven uw bewegingen in het donker verborgen. U beschikt dus over de tactische tools die bij uw oplossing passen.

ACCEPTEER GEEN ANDER

Door de matte titanium behuizing en het gebogen saffierglas worden reflecties geëlimineerd. De UTC-rand van 46 mm staat voor een duurzame toewijding aan precisie en teamwork. Geribbelde knoppen bieden een veilig gevoel, zelfs met handschoenen. En de elite band met Jacquard-motief in drie zwarttinten kan elke situatie aan, terwijl de verzonken montage en houders voor een uitstekende vorm en functie zorgen, zowel on-duty als off-duty.

€ 1.950,00 (incl. BTW)