MARQ™ DRIVER 010-02006-01

MARQ™ COLLECTIE  |  DRIVER

Levertijd: 1-2 dagen

Of u nu een koersrecord hebt gereden of geïnspireerd wordt door degenen die dat hebben gedaan, de MARQ™ Driver straalt uw passie voor autoraces uit. Het is de enige moderne luxe smartwatch met slimme functies en meer dan 250 geïntegreerde, over de hele wereld verspreide circuits. Uit de bezel met tachymeter blijkt uw passie voor snelheid.

Automatische rondetijden en live deltatijden tonen uw hard bevochten, onverbiddelijke snelheid. En de prachtige vormgeving van de sterke maar ventilerende titanium band houdt u koel, hoe fel het er ook aan toegaat. Voeg daar de ongeëvenaarde DLC-coating met keramische bezel aan toe en u hebt het eerste instrument in handen dat is ontworpen voor mensen die altijd op kop rijden.

 

GEDREVEN OM TE INSPIREREN

Selecteer een wereldberoemd racecircuit en het wordt op unieke wijze weergegeven op de wijzerplaat. Dankzij de handige rondetijden voor de pols hebt u geen transponder of andere apparatuur nodig. Met de functie voor sessiesamenvattingen kunt u de glorie na elke race opnieuw beleven. Met zijn opvallende kleurenschema en het op adrenaline geïnspireerde ontwerp straalt de MARQ Driver echt uw passie voor racen uit, van de start tot de finish

 

DE HELE DAG – ELKE DAG

U hoeft niet in de bestuurdersstoel te zitten om gegevens vast te leggen. De innovatieve tracktimer werkt samen met de tachymeter in de bezel om automatisch de gemiddelde snelheid van een auto op het circuit te berekenen. Zo kunt u de spanning van het racen ervaren, zelfs als toeschouwer.

 

PRESTATIES OP HET HOOGSTE NIVEAU

De hybride armband heeft titanium aan de buitenkant voor een strakke, verfijnde look en zachte siliconen schakels aan de binnenkant voor een lichte, comfortabele pasvorm. Om de intensiteit van het racen te kunnen weerstaan, heeft de MARQ Driver een sterke en veerkrachtige koolstofgrijze DLC-coating. Het resultaat is een ontwerp dat superieur is qua vorm en functie.

€ 2.500,00 (incl. BTW)