MARQ™ ADVENTURER 010-02006-27

Levertijd: 1-2 werkdagen

MARQ™ COLLECTIE  |  ADVENTURER

Of u nu de hoogste bergtoppen beklimt of geïnspireerd bent door degenen die dat doen, de MARQ™ Adventurer inspireert u om verder te gaan. Geen enkele andere luxe moderne smartwatch levert slimme functies, topografische kaarten en real-time stijgingsgegevens rechtstreeks op uw pols. Tijdens avonturen op grote hoogte bewaakt een Pulse Ox-sensor1 de zuurstofsaturatieniveaus in uw bloed. Blijf op koers dankzij de ingebouwde ABC-navigatiesensoren en een geëtst 360-graden kompas in de bezel.

Het bandje van Italiaans vacchetta leer wordt steeds mooier voor nog meer stijl en het gelede ontwerp zorgt voor een uitzonderlijke pasvorm die bestand is tegen de meest extreme avonturen. De kleine details, zoals het kenmerkende brede ‘X’-stiksel verlenen het horloge karakter en ongeëvenaarde duurzaamheid. U kunt dus op het dak van de wereld staan met een buitengewoon instrument waarmee u op verkenning kunt gaan.


OP DE TOEKOMST GERICHT

De geïnspireerde wijzerplaat van de MARQ Adventurer presenteert een nieuwe manier van avonturieren. Een hoogtemeterschaal geeft aan welke toppen u hebt bereikt en welke dalen u hebt doorkruist, terwijl een barometer met trendlijn u waarschuwt als er slecht weer op komst is. Uit dit ongeëvenaarde scherm blijkt dat u elk obstakel wilt overwinnen en dat elk doel binnen handbereik is.

 

VOLG UW PAD

Waar het avontuur u ook leidt, u zult uzelf onderweg vinden. De expeditie-app bespaart batterijvermogen en helpt u wekenlang navigeren door onbekend terrein.

De oriëntatiefunctie is een eerbetoon aan klassieke navigatie in de vorm van een snel toegankelijk kompas met een kaart voor het uitstippelen van een route. 

 

IN UW ELEMENT

De geborstelde titanium behuizing heeft een vintage look en weerspiegelt net als de 46 mm brede bezel van onbewerkt titanium met geëtste kompasmarkeringen de voortdurende zoektocht naar een nieuwe horizon. Het bandje van Italiaans vacchetta leer is gekozen vanwege de klassieke uitstraling en biedt dankzij de versieringen duurzaam comfort zodat de hele wereld kan zien hoe ver u bent gekomen.

€ 1.750,00 (incl. BTW)